Service: Sales & Marketing/administratieve ondersteuning/ strategische ondersteuning

Zorgondersteuning vzw is een platform voor Vlaamse zorg- en welzijnsorganisaties waarbij via kennisdeling en het uitbouwen van een expertisecentrum diverse bedrijfsprocessen in deze organisaties performanter, leaner worden. De focus ligt hierbij op het continu verbeteren en het creëren van toegevoegde waarde.

In 2018 had Zorgondersteuning nood aan administratieve hulp voor de back-office activiteiten. Ledenbeheer, facturatie, opvolging van de inbox, maar ook de organisatie van de activiteiten en het jaarlijks congres behoort tot het takenpakket van Purquapa. Zorgondersteuning heeft ook een actieve LinkedIn pagina waar we regelmatig posts op maken en hiervoor een communicatieplanning uitwerken. Elk kwartaal zijn we aanwezig tijdens de Raad van Bestuur om input te geven over de werking van de afgelopen maanden, de te nemen acties, te rapporteren over het budget en year-to-date cijfers, alsook te notuleren. De groei van de opleidingen die Zorgondersteuning aanbiedt zorgt ervoor dat we de coördinatie van deze opleidingen ook meer en meer tot ons takenpakket mogen nemen.

Rudy Maertens

Voorzitter
Zorgondersteuning vzw
Algemeen Directeur AZ Alma

LinkedIn

Marc Vlaeminck

Dagelijks Bestuurder Zorgondersteuning vzw
Operational Manager
Senior Living Group

LinkedIn

“Waarom Purquapa voor ons een meerwaarde is?

Op vandaag zijn we nog steeds zeer blij met de keuze die we 3 jaar geleden gemaakt hebben. Het team van Purquapa vormt een perfecte match met Zorgondersteuning, dat continu grenzen wil verleggen inzake dienstverlening.

Ze denken mee na, zijn enorm veelzijdig en hebben een professionele aanpak.

Heldere communicatie en een gedetailleerde opvolging en uitwerking van de to do’s vormen hierbij de kers op de taart.”

We bieden een hele waaier van
mogelijkheden aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.