Ladies on a mission!

Purquapa is het bureau van de zussen Allison en Karen Christiaen. Samen met hun team vormen zij de Purquapa Ladies.

Met vrouwelijke pit en charmante daadkracht helpen ze jou met alle klussen waar je zelf liever geen tijd in investeert of geen/weinig kennis van hebt. Zo kan jij je focussen op waar je wel goed in bent, op jouw core business. Ondertussen zorgen The Ladies voor jouw sales & marketing, administratie en strategische ondersteuning.

Onze missie?

Purquapa begeleidt en ondersteunt ondernemers, KMO’s en verenigingen bij hun (digitale) administratie en marketing ondersteuning, met pit en passie. Dit doen we op flexibele basis, bij jou op kantoor of vanop afstand via digitale tools. Door onze ondersteuning kan jij die taken loslaten die tijdrovend en energieslopend zijn zodat jij je kan focussen op de kern van uw zaak en activiteiten.
We zijn dames met pit, veel goesting en vooral actie- en resultaat gericht!

Leer ons kennen:

Allison Christiaen

Managing partner &
no-nonsens powerwoman

Linkedin

Purquapa, PURe QUAlitative, Personal Assistance… hier begon het in 2012 mee. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een business partner voor kleine en middelgrote bedrijven, op flexibele basis, met een jarenlange ervaring en een solide en gedreven team. Naast Purquapa ben ik enthousiaste mama van Louise & Basiel, sta ik zelfbewust in het leven en voel ik me helemaal opgeladen na een uitdagende sport sessie.

Karen Christiaen

Partner &
puntjes op de -i lady

Linkedin

Niet enkel zus van… maar ook puntjes op de -i lady, op professioneel vlak zorgend voor mijn klanten en hun uitdagingen, maar ook op persoonlijk vlak voor mijn dochter Alicia, partner Sven en familie en vrienden. Na meer dan 10 jaar sales ervaring was ik klaar voor een nieuwe stap en vervoegde ik in 2018 het bureau van mijn zus. Ik kan me helemaal opladen tijdens een yoga sessie en reizen dicht of ver van huis zijn mijn ultieme ontspanning.

Femke De Muynck

Digital Marketing Coördinator

Linkedin

Ermedina Bushaj

Digital Marketing Coördinator

Linkedin

We bieden een hele waaier van
mogelijkheden aan.