Ons nieuws, weetjes, artikelen en zo veel meer

7 tips over contentmarketing

Leestijd 2 min.
Je hoort het overal; Content is king! Maar wat bedoelen we daar nu eigenlijk mee? Hier zijn enkele tips voor het creëren van waardevolle content die je doelgroep aanspreekt en betrekt:

Inspiratiesessies Finance & Marketing

Leestijd 2 min.
Ontdek de krachtige synergie tussen Finance & Flow en Purquapa! Silke en Allison begrijpen als geen ander de groeiende behoefte van ondernemers om voortdurend geïnformeerd en geïnspireerd te worden, of je nu aan het begin staat van je onderneming, na enkele jaren of als doorgewinterde ondernemer.

De sleutel tot klantbegrip: Customer Journey Mapping

Leestijd 2 min.
Zit je op dezelfde golflengte met uw klant? Voel je de noden van uw klant goed aan? Maar vooral, kan ik de klantenbeleving verbeteren door te anticiperen op veelvoorkomende pijnpunten?

3 belangrijke social media trends voor 2024

Leestijd 2 min.
In de snel evoluerende wereld van social media is het van cruciaal belang om trends te herkennen en te volgen. In 2024 worden enkele ontwikkelingen verwacht die de manier waarop we sociale media gebruiken, verder zullen transformeren.

Dit is hoe je sociale media gebruikt om je bedrijf te laten groeien

Leestijd 2 min.
Doelgerichte strategie: Bepaal je doelen op sociale media. Of het nu gaat om het vergroten van merkbekendheid, het genereren van leads of het verhogen van de verkoop, een duidelijk doel helpt bij het vormgeven van je strategie.

Fotoshoot Purquapa vrijdag 9 juni 2023

Leestijd 2 min.
Begin deze zomer organiseerden we opnieuw een fotoshoot op de prachtige locatie van Zelda&Zorro in Doornzele.
Load More

We bieden een hele waaier van
mogelijkheden aan.