Tuin- en Dier Willems

Service: Sales & marketing ondersteuning

Toen de zaakvoerster Caroline van Tuin- en Dier Willems ons leerde kennen tijdens een netwerk evenement van UNIZO gaf ze aan dat ze haar winkel wou doen groeien. Ze voelde enorm veel potentieel maar wist niet goed waar te beginnen. Haar doelstellingen werden duidelijk: een extra publiek aanspreken, meer naambekendheid creëren in Evergem en omstreken, kortom dé referentie worden voor alles wat met tuin en dier te maken had. In het begin van de samenwerking kwamen we regelmatig enkele uren samen om te brainstormen, ideeën uit te werken én deze bovendien ook uit te voeren. We denken mee na over de evenementen die ze kan organiseren en helpen mee met alle praktische zaken die daarbij komen kijken. De social media pagina van Tuin en Dier Willems houden we levendig met regelmatig posts over producten in de kijker of lopende acties. Af en toe laten we een social media campagne lopen om niet enkel haar volgers maar ook nieuwe mensen te bereiken.

Caroline Van Hulle

Zaakvoerster
Tuin- en Dier Willems

“Waarom Purquapa voor ons een meerwaarde is?

De eerste ontmoeting met Purquapa 4 jaar terug was een stap in een nieuwe wereld waar we best wel met schrik naartoe keken: de onbekende wereld van sociale media. Door de vlotte samenwerking met Purquapa en het succes van de campagnes bereikten we op heel korte termijn een ander publiek en hebben wij onze zaak verder kunnen doen groeien.

We hebben samen met Purquapa heel wat projecten uitgewerkt. Ik denk met plezier terug aan een meer dan geslaagde werelddierendag waarbij heel veel jonge gezinnen onze winkel leerden kennen. Alsook de feestelijke heropening van onze winkel in 2020, die Purquapa volgens een strikte timing georganiseerd heeft. Onder andere de coördinatie bij het opmaken van de folder, het opendeur event zelf, gekoppeld aan een facebookpromotie en een nieuwsbriefcampagne.

Door mijn sociale media, nieuwsbrieven en acties door Purquapa te laten uitvoeren, kan ik mijn focus houden op het verkopen, adviseren en begeleiden van mijn klanten. Kortom, een win-win situatie waarbij we hopelijk in de toekomst nog veel mogen samenwerken!”

We bieden een hele waaier van
mogelijkheden aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.