Service: Administratieve ondersteuning

TriFinance/MI&S is al enkele jaren klant bij Purquapa. Oorspronkelijk situeerde de opdracht zich in administratieve ondersteuning bij het opmaken en opvolgen van alle verkoopscontracten. De opdracht is ondertussen uitgebreid naar het inplannen van de trainers voor interne trainingen, alsook de administratieve opvolging van deelnemers aan externe trainingen. MI&S ontwikkelde een nieuwe PowerBI software tool en de input van klantengegevens en facturatie opvolging mag Purquapa ook bij haar takenpakket nemen.

Serge Vigoureux

Business Unit Leader
TriFinance Belgium

Linkedin

“Waarom Purquapa voor ons een meerwaarde is?

De samenwerking met Purquapa verloopt uitstekend omwille van verschillende redenen. Zij communiceren correct en professioneel, zowel pro-actief als na de geleverde prestaties (door een duidelijk facturatieproces).

Purquapa is ook in staat om de nodige flexibliteit aan de dag te leggen bij het inplannen van de werkzaamheden, en dat kunnen zowel meer, als minder prestaties zijn. Voor een organisatie die geen fulltime ondersteuning nodig heeft, is dit een goede en vlotte manier van samenwerken.”

We bieden een hele waaier van
mogelijkheden aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.