Service: Administratieve en marketing ondersteuning

Het Nederlandstalig Platform voor Thuisverpleegkundigen is de vereniging voor àlle Nederlandstalige thuisverpleegkundigen in Vlaanderen en Brussel. Dit platform werd in 2018 opgericht en sinds 2020 gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. NPTV werd in volle corona crisis geconfronteerd met enorme uitdagingen tijdens de verdere uitbouw van dit platform zelf. Purquapa werd mee ingeschakeld in eerste instantie om de coördinatie van de verdeling van beschermende mondmaskers naar de thuisverpleegkundigen te begeleiden en in latere fase om de uitbouw van het NPTV-netwerk in Vlaanderen en een secretariaat te realiseren. We notuleren de Raden van Bestuur, volgen de inbox op, houden contact met de leden, zorgen voor de continue communicatie vanuit NPTV.

Naast het administratieve luik, waren we het aanspreekpunt voor branding agency Bosh and Bordon bij de ontwikkeling van de nieuwe website. Op vandaag houden we deze website steeds up to date met recente nieuwsberichten, werken we mee aan een gloednieuw magazine en laten we de socials leven.

Hendrik Van Gansbeke

Ondervoorzitter NPTV
Algemeen Coördinator
Wit-Gele Kruis Vlaanderen

Linkedin

“Waarom Purquapa voor ons een meerwaarde is?

Op een enorm korte tijd heeft het team van Purquapa zich ingewerkt in onze, soms zeer specifieke, materie en sector. Met diverse partijen aan tafel weet Purquapa zich als geen ander aan te passen en verzorgt de communicatie op professionele wijze, zowel intern als extern. De flexibiliteit qua inzetbaarheid is een enorme troef en wordt ten zeerste gewaardeerd in onze organisatie.”

We bieden een hele waaier van
mogelijkheden aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.