Service: Sales & Marketing, strategische ondersteuning en brainstormen

Toen de corona crisis uitbrak, bleef de zaakvoerster van Naturel, Annelies, niet bij de pakken zitten. Als schoonheidsinstituut moest ze verplicht sluiten. En ze wou deze tijd niet zomaar voorbij laten gaan. Ze contacteerde Purquapa om mee na te denken hoe ze haar instituut tijdens de verplichte sluiting draaiende kon houden door de product verkoop te boosten én hoe ze zich kon organiseren om haar marketing op een planmatige en structurele manier kon organiseren.

De krijtlijnen werden uitgetekend. We kwamen om de veertien dagen (digitaal) samen en vertrokken vanuit haar visie en huidige doelgroep. We brainstormden over hoe ze haar doelgroep beter kon benaderen, en dit vooral op digitaal vlak. Welke unieke eigenschappen heeft ze tov haar concullega’s? Wat verwachten haar klanten en wie is haar ideale klant? De Instagram en Facebook pagina werd onder de loep genomen en we maakten een planning voor de komende maanden qua posts en stories. We maakten mailings klaar, geen algemene maar mailings per doelgroep zodat er een échte waarde in de mail zat voor de klant. Annelies richtte een Whats App groep op voor haar klanten met tips & tricks, deze teksten werden door Purquapa nagelezen en aangepast waar nodig.

Deze samenwerking was een echte wisselwerking tussen de ideeën van Annelies en deze van ons. En wat waren we blij voor haar dat ze eindelijk terug kon open gaan!

Annelies Lippens

Zaakvoerster
Naturel Body and Skin – Evergem

“Waarom Purquapa voor ons een meerwaarde is?

Purquapa is iemand die van de zijlijn neutraal helpt mee nadenken en beslissingen laat doorhakken. Ikzelf sta alleen in de zaak, dus voor mij zijn zij mijn ondernemingsklankbord.

We zitten helemaal op dezelfde golflengte.

Ook voor (creatieve) ideeën kan je bij hen terecht. En belangrijk niet enkel het begin maar tot het einde. Niet enkel de theoretische kant maar ook de praktische!
Op gebied van communicatie/teksten zijn ze een krak. Wat een inspiratie, stiekem wat jaloers op! Voor mij zijn ze zeker een meerwaarde, die ik altijd zou aanraden!”

We bieden een hele waaier van
mogelijkheden aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.